New in!

Hej på er, hoppas allt är bra med er!
 
Har helt glömt bort att visa jackan som min mamma köpte till mig. Jackan är från Zara i spanien, den är svart med guldiga knappar. Längden är perfekt och jag föredrar att ha jackan uppknäppt. Den är tuffast då. 
Förlåt för den dåliga kvaliten på bilderna men jag orkade inte hämta systemkameran...
 
 
 
 
 
 
 

Under my shades

Min stora passion är väskor, skor och solglasögon om det inte märkts. Solglasögon är något av det bästa jag vet. Det är så skönt att bara ta på sig dem oavsett väder. Det är ju lite som en mask som man gömmer sig under, det är skönt att känna så ibland. Ingen kan se mina ögon lixom.
 
Jag har bara tre solglasögon just nu. Mina första par var mina Rayban Aviators. Sedan köpte jag mina Persol förra vintern och nu i somras köpte jag mina Rayban Erika (tror de heter så). Mest in Love just nu är jag med mina Rayban Erika. De är såå ortoligt sköna och lätta! Ett riktigt bra kap när jag var på semestrer. Kunde inte blivit bättre! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Princess feeling!

Nu när jag ändå pratar om frisyrer och flätor kan jag berätta att jag var på bröllop för två veckor sedan. Det var min moster som gifte sig, och det var helt fantastisk! Hon var så fin och såg ut som en princessa! (Nu kommer mitt ego fram igen) men jag kände mig också lite som en princessa! Jag hade varit hos frisören och fixat till mitt hår och det blev super fint. Min frisör är såååå duktig hon förstod precis hur jag ville ha det.
 
Bor någon i Malmö rekomenderar jag er att klippa er hos TopKnot i Limhamn. Frisörerna där är alla sååå duktiga! Tillbaka till mitt hår - jag ville ha något med en fläta i, en lite romantisk och flickig frisyr med blommor. Jag visade henne lite insperation bilder det blev bara sååå bra! Super nöjd!  
 
 
 
 
 
 
 

Det går bra nu

Jag har först nu lärt mig att göra inbakade flätor! Har inte haft en aning om hur man har gjort inbakadeflätor i flera år och aldrig riktigt brytt mig tillräckligt för att lära mig heller. Därav har mina kompisar alltid gjort flätor på mig (vilket är ofta).
Men för någon vecka sedan tittade jag på film och provade göra en på mig själv, då gick det väl sådär, men det började bra om jag säger så. Sedan gick det någon dag och då ville jag prova på min lilla syster och det gick faktiskt helt okej. Den blev lite sne (som ni kan se på första bilden) men annars helt okej. Sedan idag på min Tysk-lektion började jag göra en på mig själv och resultatet ser ni på den sista bilden! Sper glad har lärt mig något nytt utan hjälp! 
 
 
 
Är faktisk superstolt över mig själv! Låter som värsta egot som om jag förändrat världen, men jag är i alla fall väldigt nöjd! . Puss

Ny craving!

Har fått en ny craving!!! 
Isabel Marant sneakers! Döör så gärna jag vill ha dem! Vet inte riktigt vilken färg jag skulle vilja ha, antingen en fägglad färg som piffar upp en vanlig outfit väldigt bra. Ett par röda eller blåa hade varit väldigt fräscht. Annars tar man en mer basic färg som de begia, svart/vita. Tittar jag på alla dessa bilder så får jag så mycket inspiration till hur man kan använda sig av skorna, vilket är viktigt för mig innan jag investerar i ett dyrt plagg, skor, väska m.m...
 
Vem vet kanske slår till med ett par nu när jag kommer till Usa!! 
 
 
 
 
 
 
 

Los Americos!

Hej alla!
 
Den 19:de december åker jag och min familj till min farmor i Florida! Vi ska fira jul och nyår där. Förra året var så mysigt så nu passar vi på igen.
Alla högtider i Usa är ju 1000x "maffigare" än Sveriges. På så sätt är det alltid mycket roligare att spendera julen, påsk eller halloween där. Det ända jag kan tycka saknas under själva julafton är snön och resten av min släkt. Men jag gillar bara snö i en vecka här i Sverige, efter det så får jag nog. Så jag känner att jag klarar mig utan snön. Ofc måste det vara massvis med snö när du är på skidsemester... 
Eftersom det är så varmt där farmor bor så sitter vi i uterummet vid granen på kvällen, och det är super mysigt när det är så vamt. Åhhh vad längtar när jag går igenom alla bilder från förra året!!!
 
Bild från förra årets julafton, tog en hel dag att få till denna fina gran. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0